Banken en fauteuils

Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Banken en fauteuils die u verwennen met eindeloos comfort en kwaliteit, en in elk interieur tot hun recht komen.

Viana

Met de riante comfortbank Viana voegde ontwerper Frans Schrofer een veelzijdig model toe aan de Évidence-collectie.

Bekijk Viana

Entro

Deze uitnodigende fauteuil van Sven Hansen is een Évidence-fauteuil op elk vlak: een stevige rug, goede armleggers en boven alles een geweldig comfort.

Bekijk Entro

Sarena

Sarena van designer Frans Schrofer is elegant, een ontwerp met oog voor detail en vele comfortabele pluspunten.

Bekijk Sarena

Santosa

Santosa verraadt het handschrift van designer Sven Hansen: organische lijnen en verfijnde details.

Bekijk Santosa

Brisa

Brisa is een luxueus en verfijnd programma met fauteuils, banken en aanbouwelementen voor interieurs van alle afmetingen. De elegante lijnen en slanke proporties zijn kenmerkend voor een ontwerp van Frans Schrofer.

Bekijk Brisa

Brisa | hoekbank

Brisa is een luxueus en verfijnd programma met fauteuils, banken en aanbouwelementen voor interieurs van alle afmetingen. De elegante lijnen en slanke proporties zijn kenmerkend voor een ontwerp van Frans Schrofer.

Bekijk Brisa

Catalpa

De eenvoudige, ongecompliceerde lijnvoering van Catalpa is thuis in elk interieur. De stevige, actieve zit vormt zich heerlijk naar uw lichaam en geeft zo optimale ondersteuning.

Bekijk Catalpa

Dolcinea

Compact comfort, dat biedt Dolcinea. De heldere lijnen die Jan Armgardt aan dit ontwerp meegaf, nodigen uit om plaats te nemen en eindeloos te genieten.

Bekijk Dolcinea

Salontafels

Zusa

Als set of solo. De tijdloze tafeltjes Zusa van Fans Schrofer springen in het oog door de opvallende combinatie van de ronde bladen met de hoekige vormen van het onderstel. 

Bekijk Zusa

Juno

Door zijn zachte vormen en vele uitvoeringen is Juno in elke interieurstijl op zijn plek. De salontafel is er met twee ronde bladen en als rechthoekige variant.

Bekijk Juno

Kadmos

De veelzijdige tafelserie Kadmos kunt u op tal van manieren inzetten. Er zijn maar liefst vijf verschillende tafels, variërend van een grote, vierkante salontafel tot een handige bijzetter.

Bekijk Kadmos

Karpetten

Farun

Een karpet dat meteen warmte brengt in je interieur. Farun heeft een fijne, hoge pool en is beschikbaar in verschillende aansprekende kleuren en drie formaten.

Bekijk Farun

Tramo

Het karpet Tramo combineert verschillende kleurvlakken tot een stijlvol geheel. Dankzij drie formaten en drie kleurschema’s is er altijd een versie die perfect in je interieur past. 

Bekijk Tramo

Groove

De stijlvolle vlakverdeling van het Groove-karpet brengt sfeer en dynamiek in elke ruimte. Tegelijkertijd zorgt het subtiele kleurschema in zachte grijstinten voor een rustige aanblik.

Bekijk Groove